Selecteer een pagina

BOEIJEN

PROJECTEN

PROJECT cs den bosch

Complete dakrenovatie van de luifels

Boeijen Dakbedekkingen station Den Bosch
Complete dakrenovatie uitgevoerd aan de luifels van het Centraal Startion in ‘s-Hertogenbosch.
Hierbij hebben we ’s avonds en in de nacht het dakwerk vervangen. We hebben de oude epdm dakbedekking verwijderd en afgevoerd. Ook enkele rotte stukken in de platen zijn vervangen. Daarna is er door ons een 2 laags dakbedekking aangebracht met een lange levensduur.

PROJECT UDEn

Volledige dakrenovatie bedrijfspanden te Uden

PROJECT albert heijn

Volledige dakrenovatie Albert Heijn Berghem

Bij de Albert Heijn in Berghem hebben wij een volledige renovatie uitgevoerd.
Hier was meerdere malen een deel gerepareerd en er nu is besloten om alles goed aan te pakken en te voorzien van een renovatie dakbedekking zodat ze weer jaren zonder problemen er tegen aan kunnen.

PROJECT Weijenberg Exclusive

Dakrenovatie Auto Weijenberg Exclusive Heesch

Bij Auto Weijenberg Exclusive hebben wij een renovatie van zowel de showroom en werkplaats uit mogen voeren. Hierbij hebben wij aanvullend geisoleerd voor verbetering van de isolatiewaarde en het comfort van binnen. Tevens is dit uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen dat binnenkort gerealiseerd word. Bij Weijenberg zijn ze weer klaar voor de toekomst..

PROJECT Heesen Yachts

Dakrenovatie Heesen Yachts Oss

Hier zien we een renovatie bij Heesen Yachts in Oss, het gaat hier om dakrenovatie.
Tevens hebben wij hier aanlijnankers aangebracht voor het veilig op hoogte werken.
Ook zijn er foto’s te zien van het dak voor en na werkzaamheden en de tijdelijke randbeveiliging. Daarnaast hebben wij aanlijnankers aangebracht zodat wij bij onderhoud volgens de richtlijnen kunnen werken.

PROJECT Verhoeven

Dakrenovatie 5200㎡ Verhoeven Machinefabriek Oss

Bij deze klus zijn wij benaderd om een duurzame oplossing te vinden voor een dak met een lange levensduur, tevens voor het het dak klaar te maken dat na de werkzaamheden hierop 1600 zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

We hebben hier gekozen voor een harde isolatie zodat deze zeer geschikt is op panelen op te plaatsen. We hebben 2 laags dakbedekking gekozen met de kleur wit voor een lagere temperatuur zodat het dak niet zo warm word en tevens minder gekoeld hoeft te worden in de zomer.
Ook hebben wij rondom het gehele dak gekeurde randbeveiliging geplaatst zodat tijdens onze werkzaamheden en als wij weg zijn en er monteurs op het dak aan het werk zijn er veilig gewerkt kan worden.

Bekijk filmfragment

PROJECT Begra

Dakrenovatie 6000㎡ Begra Magazijninrichting Oss

In opdracht van de firma Begra hebben wij de opdracht gekregen om een totale renovatie te mogen uitvoeren voor het aanbrengen van een 2 laags app dakbedekkingsysteem van lcopal.
We zijn samen met Dakned gaan kijken omdat elke situatie anders is en per pand gekeken moet worden wat we het beste kunnen toepassen en of dit past bij de klant. We hebben bewust gekozen voor een product met een lange bewezen levensduur dat lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.
We zijn begonnen om aan de dakranden randbeveiliging te plaatsen voor een veilige werkplek.

Op de foto’s kunt u een project meemaken van het begin tot na de oplevering. Op de foto met de kraan kunt u zien wat er bij komt kijken bij een klus van deze aanvang om alles in goede banen te leiden. We hebben ongeveer een halve dag nodig gehad om de 70 pallets met dakmaterialen omhoog te draaien en op de juiste plek te positioneren. Dan beginnen we met het verwijderen van de bestaande dakbedekking en deze milieuverantwoord af te laten voeren.
Vervolgens kunnen we beginnen met de opbouw van het dak, waarbij is gekozen voor een onderlaag die mechanisch is bevestigd. Daarna hebben we de toplaag aangebracht, volledig gebrand.

Als laatste hebben we al het afval opgeruimd en afgevoerd en de randbeveiliging gedemonteerd.
Tenslotte hebben we met een tevreden klant een eindinspectie uitgevoerd.

PROJECT Kooijmans

Nieuwbouwproject 4400㎡ Kooijmans Schijndel

Voor de opdracht van een nieuw te bouwen bedrijfspand zijn we benaderd om het pand te voorzien van isolatie en een 2 laags app bitumen. Hier ziet u een paar foto’s van de werkzaamheden en ook een paar foto’s na oplevering.

We hebben met een torenkraan alle materialen omhoog gedraaid.
Per isolatie hebben we geleerd en aangebracht met een harde persing zodat er na oplevering zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Daarna hebben we 2 laags app daksysteem aangebracht van lcopal met een bewezen levensduur voor een goed en betrouwbaar daksysteem.

Bij deze opdracht heeft de klant meerdere lichtstraten laten plaatsen zoals is te zien op de foto’s.

PROJECT v d Wetering

Renovatie na stormschade 1800㎡ Firma v d Wetering Heesch

Naar aanleiding van een stormschade zijn we benaderd het dak weer in optimale conditie te krijgen.
Tijden een storm is de toplaag van de dakbedekking losgekomen van de huidige isolatie, hierbij is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. We hebben gekozen om de bestaande dakbedekking mechanisch te bevestigen.
Daarna hebben we alle oude afvoeren verwijderd en nieuwe plakplaten aangebracht.

Voor deze klus hebben we gekozen om een renovatierol van lcopal toe te passen om een goed en betrouwbaar dak af te leveren. De thermosolo is geschikt voor renovatie omdat deze rol oneffenheden goed kan op vangen en een mooi strak eindresultaat krijgt.

PROJECT v d Ham

Nieuwbouw v d Ham Glasgroothandel Oss

Nieuwbouwhal gekoppeld aan de bestaande werkplaats, als uitbreiding van het bestaande pand.
In samenwerking met de klant bewust gekozen voor pir isolatie samen met een 2 laags app van lcopal.

We hebben hier gekozen voor een witte leislag omdat hier de temperatuur lager blijft dan bij een donkere dakbedekking.

Tevens bij plaatsing van zonnepanelen blijft de opbrengst hoger bij een witte dakbedekking.